perssonality.blogg.se

Perssonality är en blogg tänkt handla om mina hundar och katter, skrivandet, migrän och mig själv i största allmänhet.

För sent att ångra sig.

Kategori: Allmänt

För att göra det helt kort. Hon var dräktig. Hur många foster ville vi inte veta utan så fort vi såg på skärmen att dräktigheten var ett faktum så stängde vi ner. Ett foster eller tio spelar liksom ingen roll. Veterinären svarade på alla våra frågor och i stort sett blir det som jag trodde. Det kommer att bli flytningar och vätskor och klumpar. Det kommer att bli några hemskt tråkiga dagar.
 
Vi sprutade tiken och betalade. Och så fick vi order att vara anträffbara i morgon eftermiddag för då ska hon dos två. Det är lördag i morgon och egentligen stängt, men eftersom det här var enda utvägen för oss så tar dom emot henne en kort stund i morgon. 
 
Det känns sorgligt men lilla Sally är pigg och glad och ligger här på golvet och smaskar ben med Räfflan, precis som hon brukar. Det har väl inte börjat hända saker än. På allvar. Man vaknar väl i natt med slem i sängen. Men då får man väl ta fram den sidan av sig själv som klarar att hantera det. Den finns ju där. Vilande, någonstans där inne.
 
På hemvägen stannade vi på McDonalds. Beställde och fick mat på en sådan där McDrive. Bäst som vi sitter och äter så kommer en personal fram till oss och knackar på rutan. När vi öppnar räckte han över ett Happy Meal. Men vi har redan fått vår mat, säger vi. Man han går sin väg och där sitter vi med leksaker, pommes och två hamburgare som är speciellt beställda utan inlagd gurka. Undrar vem som EGENTLIGEN skulle ha dem?
 
Nästa fredag har vi fått tid för ett nytt ultraljud som ska bekräfta att allt är avslutat.
 
Kommer att längta dit.
 
Ha en fin kväll alla.
 
 
 
Kommentera inlägget här: